Critical Alignment yoga

Bij het beoefenen van Critical Alignment yoga (CAY) voer je verschillende yogahoudingen (asana’s) uit. Door deze houdingen op een heel precieze manier uit te voeren in combinatie met het bewuste gebruik van de ademhaling zal dit een positieve werking hebben op lichaam en geest. Stijve spieren worden soepeler, zwakke spieren worden sterker. Door CAY zal je lichaam meer in lijn komen, dat wil zeggen dat je je lichaam vrijer kunt bewegen zonder spanning of blokkades.

Door Critical Alignment yoga verminderen lichamelijke klachten of lossen ze zelfs op. Het helpt om stress te verminderen en je houding te verbeteren. Je ontwikkelt meer beweeglijkheid en hierdoor creëer je meer ruimte in lichaam en geest waardoor vaste patronen en gewoontes, zoals het vastzetten van spanning in je lichaam, kunnen worden doorbroken.


Ik help je verder in de yogahoudingen door te corrigeren, zodat je de yogaposes goed kunt uitvoeren en de positieve effecten ervan kunt ervaren.

Wil je ook de voordelen van Critical Alignment yoga ervaren? Kom dan een proefles volgen en merk wat het voor jouw lichaam en je geest kan doen. Iedere week bereid ik een ander thema voor aan yoga houdingen, de les is dus elke week anders. Hierdoor komt het hele lichaam aan bod en dit zorgt op de langere termijn voor een goede opbouw en voor voldoende afwisseling.

Yoga bij Laura is toegankelijk voor iedereen, jong en oud. Je bent dan ook van harte welkom!